Διαμονή στην Τήνο

Διαμονή Στην Τήνο

Για μια αξέχαστη διαμονή στην Τήνο, το Acanthus Houses θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Βρίσκονται στην Χώρα του νησιού, σε μια εξαιρετική τοποθεσία, για την απόλυτη ηρεμία. Η Τήνος βρίσκεται μόλις 4 ώρες μακριά από την Αθήνα και το λιμάνι της Ραφήνας, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για μια γρήγορη απόδραση από την πόλη. Φυσικά, είναι επίσης ένας μοναδικός προορισμός και για τις διακοπές σας, καθώς είναι γεμάτη με αξιοθέατα, αρχαία μνημεία και όμορφες παραλίες. Αν πάρετε την απόφαση να επισκεφθείτε το πανέμορφο νησί και ψάχνετε για διαμονή στην Τήνο, τότε το Acanthus Houses είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η άριστη εξυπηρέτηση είναι για εμάς βασική προϋπόθεση, όπως βασική μας προτεραιότητα είναι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές στην Τήνο.

Τα καταλύματά μας αποτελούν ιδανική επιλογή για οικογένειες και παρέες φίλων, καθώς και για ζευγάρια που αναζητούν ρομαντικές στιγμές και πολυτελή διαμονή. Γενικότερα όμως, τα καταλύματά μας είναι ιδανικά για κάθε άτομο που αναζητά μια μοναδική εμπειρία διαμονής σε μια φανταστική τοποθεσία. Γι’ αυτό μην περιμένετε άλλο. Στο Acanthus Houses σας προσφέρουμε τα καλύτερα πολυτελή καταλύματα και μια υπέροχη διαμονή στην Τήνο.

Μοναδικές στιγμές και χαλάρωση

Η διαμονή σας στην Τήνο δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη.  Για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας. Τα διαμερίσματα διαθέτουν κλιματισμό και ηχομόνωση, για να μην έχετε ποτέ πρόβλημα με την ζέστη και τον θόρυβο. Επιπλέον, προσφέρεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Στα Acanthus Houses η κουζίνα περιλαμβάνει ψυγείο, κουζίνα και καφετιέρα. Μπορείτε να φτιάχνετε τον αγαπημένο σας καφέ αλλά και να μαγειρεύετε μικρά γεύματα. Υπάρχει ακόμη μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών, ευρύχωρο ντους και υπέροχη αρχιτεκτονική. Τα διαμερίσματα μας είναι ιδανικά για κάθε είδους ανθρώπου, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, με φίλους, είτε με το έτερον ήμισυ. 

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε με οτιδήποτε χρειαστείτε και να σας κάνουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Τα Acanthus Houses είναι πλήρως ανακαινισμένα και εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεστε. Το κατάλυμα αποτελείται από τέσσερα σπίτια με όλες τις ανέσεις. Το κρεβάτι είναι μεγάλο και άνετο και θα σας προσφέρει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Στη μαγευτική αυλή, με την όμορφα φυτά και την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τον πρωινό ή απογευματινό καφέ σας, καθώς δημιουργείτε αξέχαστες στιγμές. Επιθυμία μας, η διαμονή στην Τήνο, να γίνει πραγματικά αξέχαστη για κάθε επισκέπτη μας.

Το Acanthus House A’ βρίσκεται στην πόλη της Τήνου και χαρακτηρίζεται από τις φινετσάτη αρχιτεκτονική, τις Κυκλαδίτικες λεπτομέρειες και την όμορφη διακόσμηση.

Για εξαιρετική διαμονή στην Τήνο, το Acanthus House B’, στο λιμάνι της Τήνου, προσφέρει ποιοτικές παροχές, για κάθε ανάγκη και άνθρωπο.

Το Acanthus House C’ έχει φινετσάτη αρχιτεκτονική, Κυκλαδίτικες λεπτομέρειες και όμορφη διακόσμηση και βρίσκεται στην πόλη της Τήνου.

Το Acanthus House D’ στην Τήνο χαρακτηρίζεται από υπέροχη αρχιτεκτονική και Κυκλαδίτικη διακόσμηση. Bρίσκεται μόλις 2 λεπτά από το λιμάνι της Τήνου.

"Υπέροχοι οικοδεσπότες, εξαιρετική τοποθεσία κοντά στο κέντρο της πόλης, μοντέρνο και καθαρό δωμάτιο. Επιτέλους το στρώμα ήταν υπέροχο και θα μπορούσατε να απολαύσετε τον ύπνο σας εκεί!"

Στέλιος - Airbnb
Loading...